Om Silkeplanter.com

Silkeplanter.com er en salgsportal med speciale i salg af kunstige planter af højeste kvalitet til den bedste mulige pris. Vores kunder er private virksomheder, offentlige institutioner og organisationer samt privat i Danmark, Grønland, Færøerne samt Norge
og Sverige.

Opstilling og tilretning

Opstilling og tilretning af kunstige planter

1. Tag planten ud af kassen. Lad plastikposen blive på og undlad at rette på grenene.

2. Fjern plastposen omkring plastpotten.

3. Dæk gulvet af med plastik og placer den valgte plantekrukke.

Pasning og vedligehold

Pleje og vedligehold af kunstige planter

For at bevare planternes naturtro udseende, er det nødvendigt fra tid til anden at udføre en let og enkelt vedligeholdelse.
Da kunstige planter med tiden kan blive lidt “trykkede” pga. slitage, berøring mv. rettes grene og ranker til efter behov.
Planterne tager ikke let imod smuds, men med tiden bliver de selvfølgelig støvede. En let afstøvning kan foretages efter behov.

Referencer

En lang række private og offentlige virksomheder, organisationer m.v. vælger at anvende kunstige planter af højeste kvalitet.

Højkvalitets kunstige blomster og træer fra Silkeplanter.com

Det er ikke tilfældigt, at så mange vælger Silkeplanter.com’s naturtro kvalitetsplanter. Det er med stolthed vi her kan vise et udpluk af samarbejdspartnere, der alle har valgt Silkeplanter.com’s produkter.

Om kunstige planter

Hvorfor vælge kunstige planter?

Silkeplanter.com har i en årrække leveret kunstige planter til professionelle brugere, og hos os finder du kun yderst naturtro kunstige planter i markedets allerbedste kvalitet. Kunstige planter (også kaldet silkeplanter eller imiterede planter) vil aldrig fuldt ud kunne erstatte levende planter. Men uviklingen går ufattelig stærkt. Løbende udvikles der ny anvendelse af kendte materialer; nye fremstillingsmetoder og dermed nye forbedrede kunstige planter.